Forside
Kontakt

Teamudvikling

Det gavner alle at komme lidt væk fra hverdagen!

Når hverdagens rutiner bliver lagt på hylden, opstår der ny energi - og ny begejstring. Derfor er udbyttet ved at slippe det velkendte, mærke adrenalinsuset og vove sig ud i det ukendte for en kortere eller længere stund, som regel enormt.

Oplevelser ud over det sædvanlige
Står du med et hold, der skal rystes godt sammen og blive bedre til at samarbejde? Eller skal firmaturen være en oplevelse ud over det sædvanlige? Hadler.dk er en af markedets mest erfarne teambuildingarrangører. I samarbejde med vores søsterselskab Hadler DMC arrangerer vi både den krævende ’overlevelsestur’, der virkelig udfordrer deltagerne fysisk og mentalt - og den hyggelige oplevelsestur, hvor alle kan deltage.

Aktiviteterne kan være alt fra klippeklatring, river rafting og krybdyrhåndtering til gladiatorkamp, kokkeskole eller mordgåden, der skal løses. Uanset hvad der skal på programmet, kan du være sikker på, at deltagerne får en sikker og uforglemmelig oplevelse!

Ring på telefon 70 27 12 26, og hør om dine spændende muligheder. Eller klik dig ind på www.hadler.travel og læs om andres oplevelser.

 

Det er individuelt, hvad vores kunder har brug for

Derfor er vores træning tilpasset den enkelte medarbejders behov på en måde, der er relevant og udbytterig for din virksomhed.

 

 

 

Det gavner alle at komme lidt væk fra hverdagen

Når hverdagens rutiner bliver lagt på hylden, opstår der ny energi - og ny begejstring. Slip det velkendte og få en oplevelse ud over det sædvanlige!

 
 

Udvikling og implementering
af strategier

Vi tager udgangspunkt i din specielle situation og skræddersyr en løsning, der opfylder dine præcise behov.

 

 

Hadler dk l Almindvængehus l Dyndledsvej 15 l DK-4652 Hårlev l Tlf. + 45 70 27 12 26 l kontakt@hadler.dk